Tjenester

Vi tilpasser våre ulike tilbud til bedriftens særskilte behov – enten målet er å optimalisere en funksjon eller å ta innovasjonsprosjektet hele veien fra konsept til produktet er klart for markedsintroduksjon.

Leveransen kan bestå av noen timers møte, problemløsning i workshop, mindre tester i labskala, eller løp over lengre tid med testing og utvikling av prototyper.

Kontakt oss gjerne for en prat eller en uforpliktende kartleggingssamtale!

Katapult Fremtidens teknologi

Bli kjent med den nyeste teknologien design, bygging og testing av fysiske og virtuelle prototyper for havnæringene. Få kompetanse på de nye teknologiene for å raskt finne potensialet for din bedrift. Praktisk bruk og teoretisk opplæring i kombinasjon vil sikre deg en god bestiller-kompetanse internt i bedriften eller mot leverandører.

Katapult Forretningside

Få forretningsideen testet i et team med dyktige medarbeidere fra våre kompetansepartnere og nøkkelmedarbeidere med lang erfaring fra ledende bedrifter i bransjen.

Katapult Design

Vi kan bistå med design og utvikling av dine prototyper. Dette inkluderer konseptutvikling, 3D modellering og produksjonstegninger, samt behov og teknologianalyse.

Katapult Prototype-verksted

Ta med din problemstilling, et konsept eller en kravspesifikasjon. Sammen utvikler vi prototypen dere trenger. Vi stiller med et dyktig team med solid erfaring.

Katapult Test

Få din prototype testet i verdensledende laboratorier hos oss og våre samarbeidspartnere. Vi har tilgang på skreddersydde testfasiliteter både på land og i havet som vil kunne tilpasses dine behov.

  • Gisle Nondal
  • +47 957 71 846
  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
  • Bjarte Horn
  • +47 901 21 263
  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.